Skræddersyede bygningsprofiler

Når Gentech udvikler bygningsprofiler, bruger vi CNC-styrede maskiner, som ved hjælp af computere kan fremstille bygningsprofiler på meget nøjagtige mål.

Med vores løsninger hænger kvalitet og holdbarhed sammen med design og udseende. Vi sørger altid for, at kundens ønsker og behov kommer i første række. Har du specialmål eller ønsker, så kontakt os endelig.

 

Sådan bestiller du bygningsprofiler hos Gentech

Vi sigter altid efter at levere højeste kvalitet af bygningsprofiler, som kan bruges til blikkenslagerarbejde.

Vi udfører gerne opgaver for den professionelle håndværker, men hjælper også gerne ”gør-det-selv-manden” med fx bygningsprofiler.

Alt, du skal gøre, er at finde det materiale, du ønsker, samt kende til dine mål på bygningsprofiler. Bagefter sender du din skabelon med profiler ind til os, hvor de nøjagtige mål står beskrevet, samt hvilket materiale du ønsker at få udarbejdet profilen i. Du kan finde skabeloner på forskellige profiler her på siden.

 

 

Send din skabelon til os

Eksempel på en ordrebestilling på bygningsprofil:

Blindfalse

1


Drypprofil

2

3

4

5

Fodblik

6

7

8

9

Gavlprofil

10

11

Kantprofil

12

Løskant

13

14

15

Murkrone

161718Skotrende

192021Sternbeklædning

22


Zinkbeklædning facade

23


Zinkbeklædning facade

24


Zinkbeklædning facade

Sternprofil

25262728Stålbænk

293031Vandrende

323334Vindskede

35


Alu vindskede

36


Alu vindskede

37


Alu vindskede

38


Alu vindskede

Vindskedeprofil

39


Alu vindskede

40


Alu vindskede

41


Alu vindskede

Vindueprofil

424344Bygningsprofiler hos Gentech

Hos Gentech har vi specialiseret os i at lave bygningsprofiler til byggeri i zink, kobber og aluminium i en bred palette af nuancer og farver, som nemt kan monteres på dit tag/facade.

Vi kan være behjælpelige med serieproduktion af bygningsprofiler, hvor vi laver standardprofiler i løbende meter til byggeindustrien. Vi kan også levere i mange forskellige standardfarver eller pulverlakeret RAL- eller NCS-system. Alt efter ønske eller behov. Ingen ordre er for store eller vanskelige, giv os blot et kald, så taler vi om mulighederne.

 

Hvilke bygningsprofiler skal du vælge?

Vores profiler kan bruges til vinduer, kantafslutninger, kviste, gavle tage m.m. Vi har et bredt udvalg af standard bygningsprofiler, som vi også har i vores produktkatalog, der kan findes her på siden.

Gentech bygningsprofiler giver en flot afslutning på huse og sikrer optimal beskyttelse af dit hus, samt at regnvand løber korrekt væk.

Du kan få profiler i zink med forskelligt patina og farve efter dit ønske. Vi har zink i mange forskellige nuancer – hvilken nuance vi skal fremstille i er helt op til din personlige smag.

Vi leverer den løsning, der klæder dit hus bedst.

Zink er et utrolig modstandsdygtig materiale, når det gælder vind og vejr. Med en  profil i zink til eksempelvis zinkbeklædning af facade, får du derfor et produkt med mange års holdbarhed.

 

Hurtig levering og bredt sortiment af bygningsprofiler

Skal du bruge dine materialer hurtigt? Ingen problem!

Vi kan levere vores bygningsprofiler fra dag til dag, hvis du bestiller inden kl. 09.00 på hverdage. Vi kan også levere profiler til søvandsbestandige områder, hav eller kystnære områder, hvis det er nødvendigt.

 

Vi sidder altid klar til at hjælpe med dine bygningsprofiler

Er du i tvivl om, hvilke bygningsprofiler der egner sig bedst til dit byggeprojekt, vil vi naturligvis gerne give vejledning og råd, så du opnår det bedste resultat. Du er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål, og for at få et uforpligtende tilbud på dine byggeprofiler.

Hos Gentech er kundens tilfredshed vores vigtigste mål, og derfor går vi også den ekstra mil for at sikre os, at vi leverer den bedste løsning til den enkelte. Mangler du inspiration til kommende projekter, så tag et kig på vores sortiment af aluminiumsprofileralu vindskeder, tagrender og taghætter. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit byggeprojekt.