Bygningsprofiler hos Gentech

Hos Gentech har vi specialiseret os i at lave profiler til byggeri i zink, kobber og aluminium i mange farver, som nemt kan monteres på dit tag/facade. Gentech kan være behjælpelig med serieproducere bygningsprofiler, hvor vi laver standardprofiler i løbende meter til byggeindustrien. Vi kan også levere i mange forskellige standart farver eller pulverlakeret RAL eller NCS system. Alt efter ønske eller behov.

 

Vores Bygningsprofiler

Vores bygningsprofiler kan bruges til vinduer, kantafslutninger, kviste, gavle tage m.m. Vi har et bredt udvalg af standard bygningsprofiler, som vi også har i vores produktkatalog. Vi kan også levere profiler til søvandsbestandige områder, hav eller kystnære områder. Vores bygningsprofiler giver en flot afslutning på huse og sikrer, at regnvand løber korrekt væk. Vi kan levere vores bygningprofiler fra dag til dag, hvis du bestiller inden kl. 09.00 på hverdage. Du kan få profiler i zink med forskelligt patina og farve. Vi har zink i mange forskellige nuancer. Zink er et naturprodukt og kan derfor holde til det danske klima. Med en bygningsprofil i zink, får du et produkt med mange års holdbarhed. Når Gentech udvikler bygningsprofiler, bruger vi CNC-styrede maskiner, som ved hjælpe af computere kan fremstille bygningsprofiler på meget nøjagtige mål.

 

Sådan bestiller du bygningsprofiler hos Gentech

Vi sigter altid efter at levere højeste kvalitet af bygningsprofiler, som kan bruges til blikkenslagerarbejde. Vi udfører gerne opgaver for den professionelle håndværker, men hjælper også gerne ”gør-det-selv-manden” med fx bygningsprofiler. Alt du skal gøre er at finde det materiale, du ønsker samt kende til dine mål på bygningsprofilen. Bagefter sender du din skabelon med profiler ind til os, hvor de nøjagtige mål står beskrevet, samt hvilket materiale du ønsker at få udarbejdet profilen i. Du kan finde skabeloner på forskellige profiler her på siden.

 

Send din skabelon til os

Eksempel på en ordrebestilling på bygningsprofil:

Blindfalse

1

Drypprofil

2

3

4

5

Fodblik

6

7

8

9

Gavlprofil

10

11

Kantprofil

12

Løskant

13

14

15

Murkrone

16

17

18

Skotrende

19

20

21

Sternbeklædning

22

23

24

Sternprofil

25

26

27

28

Stålbænk

29

30

31

Vandrende

32

33

34

Vindskede

35

36

37

38

Vindskedeprofil

39

40

41

Vindueprofil

42

43

44

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation