} Alu vindskede | Vindskedeprofil | Alu vindskedeprofil

Alu vindskede er den optimale vindskedeprofil

Vindskeder beskytter din bolig mod vind og vejr. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan dit hus’ facade er konstrueret.

Alu vindskede er i den forbindelse en kær ven, når det gælder langvarig beskyttelse af dit hjem. En vindskedeprofil i aluforhindrer regn og sne i at trænge ned i taget eller på dit loft, så dit hjem undgår vand- og fugtskader.

Er din alu vindskede defekt eller fraværende? Så kan du på sigt risikere at få svamp og råd på loftet og i tagkonstruktionen. Hvilket er det er det sidste, man ønsker i sit hjem. Det kan hurtigt blive en dyr og omstændig affære at få bug med.

Heldigvis er der råd at hente – vi har nemlig specialiseret os i at fremstille speciallavede alu vindskeder til alle former for huse og tage.

En vindskede er let at montere, og vi kan leverer vindskeder i forskellige standardfarver eller pulver lakeret RAL- eller NCS-system. 

Alt efter dit/jeres ønske og behov.

Hvorfor vælge en alu vindskede?

For at sikre optimal beskyttelse mod fugt, anvendes der typisk en vindskede profil. Dette skyldes, at aluminium nemt kan tilpasses tagets form. Men samtidig med at aluminium er meget modstandsdygtigt overfor regn, slud og blæst.

Alu vindskeder er også blevet en populær løsning, fordi denne vindskedeprofil har et elegant look sammenlignet med de konventionelle træbrædder. Der trods en billigere pris, kræver løbende vedligeholdelse. 

Brædder er lavet af et naturmateriale og skal derfor til tider skiftes og males for optimal beskyttelse og udseende. De arbejdsopgaver slipper du for med en alu vindskede, der kan holde mange år grundet det modstandsdygtige materiale.

Med en alu vindskede sikrer du derfor både en visuelt flot vindskedeprofil til dit tag, samt optimal langsigtet beskyttelse af dit hjem.  

Alu vindskede skræddersyet til dit behov

Har du brug for at købe et nyt tag eller renovere det gamle? Så står vi klar til at hjælpe.

Vi fremstiller din alu vindskede efter dine mål, ønsker og behov, og leverer fra dag til dag, hvis du bestiller på hverdage inden kl. 09.00.  

Uanset om du er professionel håndværker eller handy familiefar, kan vi hjælpe med den alu vindskede profil, du står og mangler til dit byggeprojekt.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du mangler input eller råd til, hvilken løsning der egner sig bedst til dit hus eller jeres situation.  

Gør det selv: Montér din vindskede profil selv

Alle huse er bygget forskelligt.

Måske har du allerede monteret en alu vindskede og trænger blot til en nyere udskiftning – eller også skal taget laves helt fra bunden?
Lige meget hvad dit udgangspunkt er, står vi klar til at give kyndig vejledning i, hvordan du opnår det bedste resultat.

Har du en ’gør-det-selv’ mand gemt i dig, er det også muligt at montere dine alu vindskede selv. Giv os gerne et kald, så hjælper vi med råd til montering og fif til det bedste resultat. Vi hjælper gerne! Har du flere byg-selv projekter i fremtiden, er du også velkommen til at tage et kig på vores tagrender, taghætter eller bygningsprofiler.

Så er der kun tilbage at ønske dig held og lykke med projektet.